home » nieuws

nieuws

HS engineering: een nieuwe naam, <br />vertrouwde kwaliteit

HS engineering: een nieuwe naam,
vertrouwde kwaliteit

Per 1 februari 2011 gaat HS systemen verder onder de naam HS engineering. Daarbij hoort ook een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Omdat het werkveld en de expertise van HS veel breder is dan de naam HS systemen deed vermoeden, heeft het bedrijf gekozen voor een nieuwe naam. Als adviseur en innovator weet het Osse bedrijf voor opdrachtgevers steeds weer het beste uit de markt te halen. Vanuit een geheel eigen visie op technologie, duurzaamheid én gebruiksvriendelijkheid is HS werkzaam op het gebied van beveiliging, telecommunicatie, domotica, zorgsystemen, automatisering en systeemintegratie.

Lees verder »
Subsidieregeling Beveiligingsscan verlengd

Subsidieregeling Beveiligingsscan verlengd

Er kan door ondernemers weer subsidie worden aangevraagd op een Beveiligingsscan voor het mkb. Ondernemers kunnen met deze tegemoetkoming met korting een beveiligingsscan aanvragen.

Lees verder »
HS samen met relaties op Domoticabeurs 2011

HS samen met relaties op Domoticabeurs 2011

Thuisgeven in Gelderland is een jaarlijkse manifestatie van de Provincie Gelderland. Deze vindt plaats op 4 februari 2011, in de vorm van een kennisbeurs. De Domoticabeurs is er voor vertegenwoordigers van overheden en andere partijen uit het werkveld wonen, welzijn en zorg.

Lees verder »
BDO accountants

BDO accountants

BDO Accountants & Adviseurs is een landelijke organisatie met op dit moment 27 locaties. De afdeling facilitaire zaken, gezeten in Eindhoven, sluit landelijke raamovereenkomsten af voor verschillende facilitaire zaken. HS engineering inventariseert voor hen de huidige beveiligingsmaatregelen en draagt bij in de visievorming omtrent integrale beveiliging.

Lees verder »
Wijs Bouwen voor Senioren

Wijs Bouwen voor Senioren

Wijs Bouwen voor Senioren is een innovatienetwerk van bedrijven uit de gehele bouwkolom die zich buigen over vraagstukken waar opdrachtgevers van seniorenbouw mee zitten. HS engineering adviseerde voor een onderdeel uit dit innovatienetwerk.

Lees verder »